限時預約
「求婚作戰必勝套餐」

預約親臨我哋嘅 Showroom,我哋會有專人協助你挑選合適嘅求婚鑽戒

5/5

kai fu lam

專業,認真,細心 完全幫助到我選擇心儀嘅飾品。特別想講嘅 就係鑽飾師嘅耐性同服務態度非常之好,我自問係一個煩客,佢哋都好願意配合,細心陳述每件飾品,整體體驗相當良好!

5/5

me Tang

店員態度親切,十分有禮貌,耐心地為我選擇款式。店內有不少有色鑽石,可以根據自己喜好選擇寶石及定制自己喜愛嘅飾品,價錢亦算合理。成品超乎預期的美,非常滿意。

5/5

jm Wong

好偶然下見到廣告見到玫瑰戒指,女友一見就大呼喜歡,職員Miki真係好幫忙,由改設計出圖,到制作,都好幫忙盡量幾天起貨,趕在女友的生日可以送上,仲要配合幫手俾surprise 女友,十萬個感謝🙏🏻服務一流👍🏻😊戒指非常漂亮,女友勁鍾意!大力推介!

5/5

John Mak
(JohNmAk.R)

員工非常細心專業,好落力幫我物色合適商品,盡力幫我係有限時間內起貨,非常感謝!!~

Diamonds Gallery © 2023 版權所有

Room E-F, 20/F, 8 Hart Avenue, Tsim Sha Tsui

條款及細則免責聲明隱私政策首頁

error: Content is protected !!
預約我們